Ağu

MÜDÜR YARDIMCIMIZ RAHİME YAMAN'I OKULUMUZA VERDİĞİ EMEKLERİNE TEŞEKKÜR EDEREK YENİ OKULUNA UĞURLADIK.HAYIRLI OLSUN.BAŞARILAR DİLERİZ.

Tem

OKUL LOGOMUZ T.C.TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU TARAFINDAN 5 YIL SÜRE İLE TESCİL EDİLDİ.HAYIRLI OLSUN.EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

YARDIMCI PERSONELLERİMİZ EMİNE TAŞÇI, SERPİL OKU VE SERPİL ŞENTÜRK' E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YIL SONU KURUL TOPLANTIMIZI YAPTIK.GAYRETLİ ÇALIŞMALARI İÇİN MÜDÜR YARDIMCILARIMA VE TÜM MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.

Haz

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN KOORDİNE ETTİĞİ ALBAP SINAVLARINDA OKULUMUZ  4.SINIF ÖĞRENCİLERİ ELA DURMAZ, ÇAĞLAR SEMİH MENGÜVERDİ VE EYMEN DEVELİ BİSİKLET ÖDÜLLERİNİ ALDILAR.EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2/A sınıfı öğrenci ve velileri olarak geleneksel yıl sonu pikniğimizi gerçekleştirdik.

Haz

Alanya Gazeteciler Derneği başkanlığında düzenlenmiş olan Genç Kalemler Projesi kapsamında kasım ayı barış konusunda öğrencilerimiz şiir ve düzyazı konusunda ödül almaya hak kazanmışlardır. Kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz 3/E sınıfı tüm öğrencileri ve velileri eşliğinde Sınıf Öğretmenleri Hesna Dilek Duran ve Müdür Yard.Rahime Yaman başkanlığında 12.Alanya Çevre Festivaline katılmışlardır.

Haz

2/E Sınıfı olarak hayvanların yaşam alanlarını daha yakından görmek için Van Kedi Evi’ne gittik. Doğa konulu resim çalışması yaparak denge parkında eğlenceli vakit geçirdik.

Haz

OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ 3.SINIFLAR KIZ VE ERKEK FUTBOL MÜSABAKASINDA 3-A SINIFIMIZ ŞAMPİYON OLMUŞTUR.EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Fatma Alaettinoğlu Anaokulu B Şubesi olarak,okul dışarıda etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği yaptık .

Haz

Antalya'da düzenlenen okul sporları tekvando minikler kategorisinde  36 kg da il birincisi olan Okulumuz 4-C sınıfı öğrencisi Sudenaz Yıldız'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.