Mrt

Okulumuzu yaptıran Hayırseverimiz Rahmetli Abdurrahman ALAETTİNOĞLU ve eşi Rahmetli Nimet ALAETTİNOĞLU' nu özlem ve rahmetle anıyoruz.Mekanları cennet olsun inşallah.UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Erken Teşhis Hayat Kurtarır Projesi" bilgilendirme toplantısının sunumu 21 Şubat Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Sunumu yapan Dr.Hülya Sönmez'e ve Ebe Esma Hanıma ve katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

@tcmeb

@tcalanyakaymakamlk

@antalyamem07

@alanyailcemem

@salihkaygusuzmeb

@yusufyilmaz0759

@ahmetyaman732

Şbt

Kanserde erken teşhis çok önemlidir. KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) görevlileri tarafından verilecek olan eğitim kapsamında; hangi test ve uygulamaların ücretsiz olduğunu, kanser belirtilerini, kendi kendine muayenenin nasıl yapılacağı gibi birçok konuda KETEM doktoru ve hemşiresi tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR” isimli proje kapsamında 21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 10.00’ da okulumuzda eğitim gerçekleştirilecektir. Eğitim toplantısına tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

DESTEK EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTIK.EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Okulumuzda Kan_panya var projemizde bugün Alanya Fatma Alaettinoğlu ilkokulundaydık Kampanyamıza  136 kişi başvurmuş olup 84 ünite kan bağışı alınmıştır.Ziyareti ile bizi onurlandıran her projemizde bize destek olan Alanya ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz a , emeğini esirgemeyen çok değerli okul müdürümüz Sayın Ahmet Yaman’a ve tüm öğretmenlerimize , okul personellerine ,vakit ayırıp gelen velilerimize , günün minik kahramanlarına kurtardıkları hayatlar adına çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız kan dostları

Ock

Bakanlığımız tarafından yürütülen DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında Anaokulumuz C_D_E şubeleri birçok etkinlik  gerçekleştirdi.

Ara

FATMA ALAETTİNOĞLU ANAOKULU C,D VE E SINIFLARI OLARAK TİYATROYA GİTTİK.

Ara

Eyl

OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET YAMAN OKUL ÇANTASININ DÜZENLENMESİ, AĞIRLIĞI VE NASIL TAŞINMASI KONULARINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ.

Eyl

OKULUMUZUN 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİNİ YAPTIK.YOĞUN BİR KATILIM OLDU.İLK DERSİMİZİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SN.AHMET YAMAN YAPTI.EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYOR, TÜM KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

MESLEKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP ERDEM ERASMUS VE e TWİNNG PROJELERİ KONUSUNDA ÖĞRETMENLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ.TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK.TÜM İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

2023_2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇILIŞINDA SN.BAKANIMIZ YUSUF TEKİN'İN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ KONUŞMASINI DİNLEDİK.EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.